Λορένθο: «Ο καλύτερος γύρος της ζωής μου»

Λορένθο: «Ο καλύτερος γύρος της ζωής μου»

Ο Χόρχε Λορένθο δήλωσε έκπληκτος από τον χρόνο που έκανε για να πάρει την pole position και τόνισε πως ίσως ήταν ο καλύτερος γύρος της ζωής του.

Λορένθο: «Ο καλύτερος γύρος της ζωής μου»

Στην... επίθεση πέρασε ο Χόρχε Λορένθο για να κατακτήσει την pole position στο Μισάνο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, με το πέρας των κατατακτηρίων δοκιμών. Ο Ισπανός τόνισε ότι ήταν ίσως ο καλύτερος γύρος της ζωής του. «Είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτές τις κατατακτήριες.

Έκανα πολύ καλό χρόνο με το πρώτο ελαστικό, 1:32.0, και ήμουν πολύ χαρούμενος γι' αυτόν τον απίστευτο χρόνο. Οπότε, είπα ότι με το δεύτερο ελαστικό θα ρισκάρω λίγο περισσότερο από το φυσιολογικό. Οδήγησα πιο επιθετικά, φρέναρα πολύ σκληρά, μετακινούσα τη μοτοσικλέτα πάρα πολύ, ειδικά στις γρήγορες στροφές με την έκτη ταχύτητα.

Σκέφτηκα ότι θα είμαι πιο αργός από τον προηγούμενο γύρο. Όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού, είδα το 1:31.8, ήμουν πολύ χαρούμενος. Είχαν έναν από τους καλύτερους γύρους όλων των εποχών, ίσως ο καλύτερος γύρος της ζωής μου», ήταν τα λόγια του αναβάτη της Yamaha.

Best of internet