FP3: Ο Μαρκ Μάρκεζ έχει το πάνω χέρι

Πέτρος Πιτσίνης
FP3: Ο Μαρκ Μάρκεζ έχει το πάνω χέρι
Στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών για το Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο του MotoGP, ο Ισπανός αναβάτης της Honda έχει εκπληκτικό ρυθμό και πετυχαίνει τον καλύτερο χρόνο.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο MotoGP, Μαρκ Μάρκεζ, δείχνει και πάλι γιατί είναι στην κορυφή και στο Σαν Μαρίνο. Με εντυπωσιακή εμφάνιση και απίστευτο ρυθμό, κατάφερε να πετύχει χρόνο 1:32.451, ο οποίος ήταν υπεραρκετός ώστε να τον φέρει στην πρώτη θέση!

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως ο αναβάτης της Honda σχεδόν... ίδρωσε για να πάρει αυτό το αποτέλεσμα, καθώς μόλις λίγα λεπτά πριν το τέλος κατάφερε να το κάνει. Λίγο μετά, ο Χόρχε Λορένθο έκανε μια εντυπωσιακή προσπάθεια και με 1:32.631 βρέθηκε δεύτερος.

Ακριβώς από πίσω του ο πολύ γρήγορος αυτές τις μέρες Πολ Εσπαργκαρό, τέταρτος ο Ντάνι Πεντρόσα, πέμπτος Βινιάλες και έκτος ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο οποίος θα έχει «ομόσταυλο» στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati τον Μικέλ Πίρο, αφού ο Αντρέα Ιανόνε είχε ατύχημα και χάρη σε ένα κάταγμα σπονδύλου, θα χάσει τον αγώνα.

Κράτσλοου, Ρόσι, Πίρο και Αλέιξ Εσπαργκαρό συμπληρώνουν τους δέκα ταχύτερους. Πάντως οι... τούμπες στο Μισάνο συνεχίζονται, με τους Πετρούτσι, Πεντρόσα, Μίλερ, Κράτσλοου και Λάουες να σημειώνουν πτώση σήμερα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!