Χάνει το Μισάνο ο Ιανόνε!

Πέτρος Πιτσίνης
Χάνει το Μισάνο ο Ιανόνε!
Οι γιατροί αποφάσισαν πως ο αναβάτης της Ducati δεν θα πρέπει να τρέξει αύριο στο Σαν Μαρίνο, ύστερα από το κάταγμα σπονδύλου που υπέστη.

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών ήταν κρίσιμη για τον Αντρέα Ιανόνε, καθώς μια πτώση που σημείωσε τον έκανε να χάσει τον αγώνα στο Μισάνο. Συγκεκριμένα, πέντε γύρους είχε προλάβει να κάνει, όταν κατά τα λεγόμενά του έχασε το μπροστινό της μοτοσυκλέτας και έπεσε στη 13η στροφή. Αυτό, έφερε και τον τραυματισμό του, με το τιμ της Ducati να μη χάνει χρόνο και να τον μεταφέρει με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Μετά από την αξονική τομογραφία που υπεβλήθη, βγήκε το πόρισμα πως έχει κάταγμα στον σπόνδυλο.

Μέχρι τώρα, ήταν ρευστά τα πράγματα για το αν θα έτρεχε ή όχι την Κυριακή, ο Ιταλός ήλπιζε να ξυπνήσει χωρίς να έχει πόνους στη μέση, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν έτσι και τελικά χάνει το Γκραν Πρι. Πριν ακόμη μάθει πως δεν θα τρέξει, ο Ιανόνε έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Νομίζω στο τέλος θα έχω την ευκαιρία να τρέξω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανέβω πάλι πάνω στη μηχανή. Δεν υπόσχομαι πως θα το κάνω, αλλά θα το προσπαθήσω μέχρι τέλους. Είναι ο τελευταίος μου αγώνας στην Ιταλία, με την Ιταλική Ducati. Ας προσπαθήσουμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!