Τοντ: «Καλή συνεργασία με το νέο ηγέτη της Formula1»

Τοντ: «Καλή συνεργασία με το νέο ηγέτη της Formula1»

Ο Ζαν Τοντ εξέφρασε την επιθυμία της FIA να έχει μία καλή συνεργασία με το νέο αφεντικό της Formula1, τη Liberty Media και τον Τσέις Κάρεϊ.

Τοντ: «Καλή συνεργασία με το νέο ηγέτη της Formula1»

Η Formula1 έχει νέο αφεντικό, που είναι ο Τσέις Κάρεϊ, τη στιγμή που η Liberty Media αγόρασε τις μετοχές από τη CVC Capital και τον Μπέρνι Έκλεστοουν. Με τη νέα ιδιοκτησία, λοιπόν, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου επιθυμεί να έχει μία καλή συνεργασία, ώστε να κάνει καλύτερη την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο μέλλον.

«Ενώ απομένει να δούμε πώς αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει την προώθηση της Formula1, καλωσορίζουμε τη μακροχρόνια επένδυση από μία εταιρεία, που έχει τόσο ευρύ χαρτοφυλάκιο για τα σπορ, τα μέσα ενημέρωσης και τις επιχειρήσεις διασκέδασης.

Ως κυβερνητικό σώμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναγνωρίζουμε την εμπειρία της Liberty Media σε αυτό το επίπεδο και ανυπομονούμε να έχουμε καλή συνεργασία μαζί τους στο μέλλον για να εξελίξουμε περαιτέρω τη Formula1 και να τη φέρουμε σε νέες γενιές θιασωτών των μηχανοκίνητων σε όλον τον κόσμο», ανέφερε ο πρόεδρος της FIA.

Best of internet