Κάταγμα σπονδύλου για Ιανόνε

Νίκος Τσιώκος
Κάταγμα σπονδύλου για Ιανόνε
Ένα κάταγμα σπονδύλου απέκτησε ο Αντρέα Ιανόνε από την πτώση του στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών και το πρωί του Σαββάτου (10/9) θα κριθεί αν θα συνεχίσει στο υπόλοιπο Γκραν Πρι.

Στο νοσοκομείο Μπουφαλίνι στην Τσεζένα για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μεταφέρθηκε με ελικόπτερο ο Αντρέα Ιανόνε, μετά την πτώση του στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Μισάνο. Ο Ιταλός, όπως είναι λογικό, δε συμμετείχε στο FP2 και η αξονική που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα σπονδύλου.

Ωστόσο, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει στο υπόλοιπο Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο, κάτι που θα κριθεί το πρωί του Σαββάτου (10/9) πριν ξεκινήσει το FP3. «Σον πέμπτο μου γύρο στο FP1 γλίστρησα κι έχασα το μπροστινό στην 13η στροφή, όταν ξεκίνησα να σέρνομαι στο χώμα.

Δυστυχώς υπέφερα στη μέση μου και οι δοκιμές έδειξαν κάταγμα σπονδύλου. Οι γιατροί αποφάσισαν να με ελέγξουν ξανά αύριο το πρωί πριν μου δώσουν το ΟΚ για να αγωνιστώ. Ελπίζω να μπορέσω να ξεκουραστώ απόψε και να ξυπνήσω χωρίς να πονάω επειδή πραγματικά θέλω να τρέξω στο Μισάνο», δήλωσε ο αναβάτης της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!