Όχημα υπηρεσίας πέφτει σε αεροπλάνο! (vid)

Όχημα υπηρεσίας πέφτει σε αεροπλάνο! (vid)

Όχημα υπηρεσίας πέφτει σε αεροπλάνο! (vid)

Ο οδηγός υπηρεσίας στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μάλλον κάτι έκανε λάθος και έπεσε με το βαν πάνω στο αεροπλάνο Dragonair KA961, το οποίο ήταν έτοιμο για απογείωση.

Αν και δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, αλλά φαίνεται πως κάποιο λάθος οδήγησε τον οδηγό υπηρεσίας με το βαν που είχε στην κατοχή του πάνω σε αεροπλάνο. Για την ακρίβεια έπεσε πάνω στο Dragonair KA961, όταν αυτό ήταν έτοιμο να απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Αμέσως οι άνθρωποι της διάσωσης έσπευσαν να σταματήσουν το αεροπλάνο και έβγαλαν τον οδηγό από το όχημα, που σύμφωνα με τη South China Morning Post υπέστη τραύματα στο κεφάλι. «Ο οδηγός που παγιδεύτηκε στο όχημα διασώθηκε. Τραυματίστηκε στο κεφάλι και στον ώμο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο North Lantau έχοντας τις αισθήσεις του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όσον αφορά το αεροπλάνο, μετέφερε 300 επιβάτες και το πλήρωμά του φρόντισε να αποβιβαστούν με ασφάλεια, ώστε να επιβιβαστούν σε άλλη πτήση. Τέλος, να σημειώσουμε ότι θα γίνει έρευνα, ώστε να ανακαλυφθεί αν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας ή αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

 

Plane crashes into car in Hong Kong [Full]

Best of internet