Εξερράγη το Galaxy Note 7 και... λαμπάδιασε το Jeep του (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Εξερράγη το Galaxy Note 7 και... λαμπάδιασε το Jeep του (vid & pics)
Ένας άνδρας στις ΗΠΑ παραπονέθηκε ότι το ελαττωματικό του Samsung Galaxy Note 7 εξερράγη και στάθηκε αιτία για να τυλιχτεί στη φλόγες το Jeep Grand Cherokee του.

Μη σου τύχει! Ένας άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ δεν ήταν και τόσο τυχερός, όταν είδε το Jeep Grand Cherokee, που είχε στην ιδιοκτησία του να τυλίγεται στις φλόγες. Ο εν λόγω κύριος, εν ονόματι Νέιθαν Ντόρνατσερ, τόνισε ότι άφησε στο όχημά του να φορτίζει το κινητό του, το οποίο ήταν ένα Galaxy Note 7 και ήταν ελαττωματικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό εξερράγη κατά τη φόρτιση, ώστε το Jeep του να τυλιχτεί στις φλόγες. Αν και η πυροσβεστική έσπευσε έγκαιρα στο σημείο, δεν πρόλαβε να σώσει το Cherokee, που έγινε... στάχτη. Πάντως, η Samsung δήλωσε ενήμερη για το συμβάν, με ανακοίνωσή της, και ξεκαθάρισε πως κάνει ό,τι μπορεί για τον πελάτη της.

«Είμαστε ενήμεροι για το συμβάν και δουλεύουμε με τον κ. Ντόρνατσερ για να ερευνήσουμε την περίπτωσή του και να εξασφαλίσουμε πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι' αυτόν. Η ασφάλεια του πελάτη είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα για τη Samsung.

Όσον αφορά το Galaxy Note 7, ζητάμε από ιδιοκτήτες να πάρουν το πλεονέκτημα από το Product Exchange Program (Πρόγραμμα Ανταλλαγής Προϊόντος), που ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή», ανέφερε η ανακοίνωση της νοτιοκορεάτικης μάρκας. «Εδώ είναι μία αναβμιση σε όλα. Η Samsung είναι σε επαφή μαζί μας από χθες το βράδυ και είναι πολύ χρήσιμη.

Μας στέλνουν κάποιον για να επιθεωρήσει τα πάντα. Δε θα κερδίσουμε κάτι από αυτό. Είχαμε ασφάλεια, αλλά την ελάχιστη και δεν καλύπτει τίποτα από τη δουλειά που πρέπει να γίνει. Δε φταίει κανένας, μόνο εμείς. Δεν έχουμε ζητήσει τίποτα, δεν έχουμε πάρει δικηγόρο, θα το αντικαταστήσουμε όταν θα έχουμε τα χρήματα», έγραψε ο Ντόρνατσερ στο προφίλ του στο facebook.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το συμβάν έλαβε χώρα μία εβδομάδα μετά την απόφαση της Samsung να ανακαλέσει το Note 7 σε δέκα διαφορετικές χώρες, αφού είχε την επιβεβαίωση ότι τουλάχιστον 35 συσκευές έπιασαν φωτιά ή ανατινάχθηκαν, ενώ φόρτιζαν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!