Μάσα: «Σκέφτηκα την αποχώρηση πριν από τρία χρόνια»

Νίκος Τσιώκος
Μάσα: «Σκέφτηκα την αποχώρηση πριν από τρία χρόνια»
Ο Φελίπε Μάσα αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από τη Formula1 και πριν από τρία χρόνια, όταν έχασε τη θέση του στη Ferrari.

Τέλος στην πολυετή καριέρα του στη Formula1 θα βάλει ο Φελίπε Μάσα στο φινάλε της φετινής σεζόν, όμως ο Βραζιλιάνος είχε σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο απόσυρσης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η αποχώρηση από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού πέρασε από το μυαλό του και πριν από τρία χρόνια, όταν έχασε τη θέση του στη Ferrari.

Ωστόσο, αποφάσισε τότε να μείνει και να πάει στη Williams, που είναι μόλις η τρίτη ομάδα του στην F1. «Είχα σκεφτεί να κάνω το ίδιο (αποχώρηση από τη Formula1) πριν από τρία χρόνια. Πρέπει να είσαι αρκετά δυνατός για να αποφασίζεις τέτοια πράγματα, τα οποία κάποιες φορές είναι αρκετά δύσκολο. Έτσι έπραξα. Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος με ό,τι κάνω. Πιστεύω ότι φέτος είναι ο καιρός να αποχωρήσω.

Πολλά συνέβησαν και θα είναι διαφορετικά στο τέλος της σεζόν. Έχασα τον τίτλο για έναν βαθμό, αλλά ήμουν στην pole position και κέρδισα τον αγώνα, γι' αυτό έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δεν εξαρτιόταν μόνο από εμένα, αλλά και από πολλά άλλα πράγματα που είχαν γίνει πριν. Είμαι υπερήφανος για την καριέρα μου. Σε αυτές τις στιγμές, όπως εγώ τώρα, πρέπει να μιλάς με την καρδιά», ήταν τα λόγια του 35 χρονου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!