Πολλές πτώσεις και κυριαρχία Ρόσι στο Μισάνο

Πέτρος Πιτσίνης
Πολλές πτώσεις και κυριαρχία Ρόσι στο Μισάνο
Ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν εκείνος που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Μισάνο, ενώ ο Αντρέα Ιανόνε μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Επεισοδιακά έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το MotoGP, το οποίο θα λάβει χώρα στο Μισάνο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Βαλεντίνο Ρόσι σταμάτησε γρηγορότερα το χρονόμετρο στο 1:33.451, αρκετά κοντά στον Πολ Εσπαργκαρό ο οποίος σημείωσε 1:33.587. Τρίτος, είναι ο νικητής του Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν, Μάβερικ Βινιάλες, καθώς «έγραψε» 1:33.713 με τη Suzuki του. Για πολύ λίγο, ο Μαρκ Μάρκεζ δεν μπήκε στην τριάδα, ενώ πέμπτος ήρθε ο Χόρχε Λορένθο. Πεντρόσα, Ντοβιτσιόζο, Μπερμπέρα, Κράτσλοου και Ρέντινγκ συμπλήρωσαν κατά σειρά τη δεκάδα.

Τώρα στις... πτώσεις, ο Μαρκ Μάρκεζ είχε ένα μικρό τρακάρισμα με χαμηλή ταχύτητα, όμως συνέχισε κανονικά να τρέχει. Σε αντίθεση με τον Ισπανό, ο Αντρέα Ιανόνε σημείωσε μια πτώση με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ και ενώ δεν φάνηκε να έχει χτυπήσει κάπου, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για βγάλει ακτινογραφίες και να βεβαιωθούν πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Λάβερτι, Τίτο Ραμπάτ και Ντανίλο Πετρούτσι είχαν επίσης πτώση, χωρίς κάποιος από αυτούς να τραυματίζεται. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, ακριβώς από κάτω!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!