H Lexus φέρνει το μέλλον στο Παρίσι

Πέτρος Πιτσίνης
H Lexus φέρνει το μέλλον στο Παρίσι
Με ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο SUV, η Ιαπωνική φίρμα σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στην έκθεση που θα γίνει στο τέλος του μήνα, στη Γαλλική πρωτεύουσα!

Μετά από μια ξαφνική... διαρροή φωτογραφιών στο διαδίκτυο, η Lexus ανακοίνωσε κι επίσημα πως στο Παρίσι θα φέρει ένα νέο πρωτότυπο, το οποίο τοποθετείται στην κατηγορία των συμπαγών SUV.

Η Lexus, είπε για το νέο της μοντέλο: «Η έντονα διαφοροποιημένη ταυτότητά του έχει ως στόχο να προσελκύσει ένα νέο προοδευτικό, αστικό κοινό, το οποίο ζει σε ένα "συνδεδεμένο" περιβάλλον. Το UX Concept, έχει να επιδείξει ευφάνταστες τεχνολογίες, μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και στο εσωτερικό του παντρεύει τέλεια την υψηλού επιπέδου κατασκευαστική τεχνική, με την παραδοσιακή κατασκευή».

Το πιο πιθανό, είναι ότι το UX Concept είναι ουσιαστικά ο προπομπός ενός μοντέλου που θα τοποθετηθεί χαμηλότερα στην γκάμα από το NX και θα σταθεί «απέναντι» από το νέο Audi Q2. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η η «μητρική» εταιρεία της Lexus, Toyota, κατοχύρωσε τα ονόματα UX200, UX250 και UX250h (Hybrid) στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Η φίρμα λογικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, όπου θα δούμε και το πρωτότυπο μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!