Στο δρόμο μια πιο σκληροπυρηνική BMW M2 (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Στο δρόμο μια πιο σκληροπυρηνική BMW M2 (video)
Το νέο μοντέλο επιδόσεων της BMW αναμένεται να γίνει ακόμη πιο «ειδικό», όταν παρουσιαστεί μια νέα έκδοσή του που θα εστιάζει στην οδηγική απόλαυση και την πίστα.

Η BMW M2 βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ανάμεσά μας, με τη BMW να την παρουσιάζει ως το πιο «ανόθευτο σπορ μοντέλο» στην γκάμα της αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, για να ενισχυθεί αυτός ο χαρακτήρας, ετοιμάζεται και μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση με το όνομα CSL ή GTS, όπως αποκαλύπτει ένα βίντεο από το Νίρμπουργκρινγκ. Εκεί, ένα πρωτότυπο του αυτοκινήτου δοκιμάζεται ήδη, με το καμουφλάζ να καλύπτει μεγάλο μέρος του αμαξώματος που προφανώς θα φέρει αισθητικές τροποποιήσεις.

Φήμες λένε πως θα φοράει τον ίδιο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 3.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο, όμως η απόδοση θα ανέβει πιο κοντά στους 400 ίππους, από τους 370 της «απλής» M2. Μαζί με τη μικρή αύξηση ισχύος, θα έχουμε και σημαντική μείωση του βάρους αλλά και μικροδιαφορές στο στήσιμο του αυτοκινήτου, ώστε να γίνει ακόμη πιο ειδικό και να ταιριάζει «γάντι» σε συνθήκες πίστας. Σύντομα, περιμένουμε νέα από τη BMW, ωστόσο μέχρι τότε, δείτε το βίντεο από τις δοκιμές του μοντέλου στη γνωστή πίστα του Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!