Πώς «γεννιέται» ένας... τιτάνας με ρόδες; (video)

Πώς «γεννιέται» ένας... τιτάνας με ρόδες; (video)

Η Nissan μας αποκαλύπτει τον τρόπο που κατασκευάζεται το κορυφαίο Pick-Up της, το Titan XD, με ένα βίντεο από τη γραμμή παραγωγής του μοντέλου! 

Πώς «γεννιέται» ένας... τιτάνας με ρόδες; (video)

Προορισμένο για τις αγορά των ΗΠΑ, το Nissan TITAN χαρακτηρίζεται από τις καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητες που διαθέτει. Μεταξύ άλλων έχει μέγιστη ελκτική ικανότητα άνω των 5 τόνων, ενώ εφοδιαζόμενο με τον βραβευμένο κινητήρα Cummins 5.0 λίτρων V8 Turbo Diesel, αποδίδει 310 άλογα και 752 Nm ροπής! 

Συστήματα όπως Integrated Trailer Brake Controller, Trailer Sway Control (TSC), Tow/Haul Mode με Downhill Speed Control, καθώς και το άκρως χρηστικό Trailer Light Check system που “λύνει” τα χέρια του οδηγού σε ότι αφορά την ασφαλή πρόσδεση του trailer, κάνουν το Nissan TITAN να ξεχωρίζει στην κατηγορία των μεγάλων pick up στις ΗΠΑ. Η Nissan θέλοντας να αναδείξει τη σπουδαιότητα της παραγωγής του TITAN στο εργοστάσιό της στο Μισισίπι, αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται για τον σκοπό αυτό, δημιούργησε ένα συναρπαστικό video με τίτλο “Steel to Wheels”. Δείτε το!

“Steel to Wheels” : H παραγωγή του Nissan TITAN XD στις ΗΠΑ.

Best of internet