Σας περιμένει το νέο VW Up!

Eμπλουτίζεται στο βασικό του εξοπλισμό με νέα χαρακτηριστικά

Σας περιμένει το νέο VW Up!

Σας περιμένει το νέο VW Up!

Με 90 ίππους από έναν νέο 3κύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας TSI έρχεται το νέο Up, eφοδιασμένο μάλιστα και με πρόσθετες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Το νέο Up! είναι πιο ελκυστικό, με φώτα ημέρας LED, ευρεία γκάμα χρωμάτων και μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, πάντα συνδεδεμένο, με Bluetooth, Navigation & Smartphone Integration, πιο οικονομικό, με κινητήρες BlueMotion Technology και πιο δυναμικό, με νέο κινητήρα 1.0 TSI 90PS, ενώ παράλληλα διατηρεί τη μοναδική του σχεδίαση με γνώμονα την κορυφαία εργονομία και εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων, καθώς και τεχνολογίες που εστιάζουν στην άνεση και την ασφάλεια 5 αστέρων.

Από την πρώτη κιόλας ματιά είναι αδύνατον να μην προσέξει κανείς τις πολυάριθμες αλλαγές. Μεγαλύτερο κατά 6 cm, το νέο Up! διατηρεί το μοναδικό σχεδιασμό του, προσθέτοντας στο χαρακτηριστικό εμπρός του μέρος περισσότερα δυναμικά χαρακτηριστικά με τα φώτα ημέρας να είναι τεχνολογίας LED. Στην πλευρική σχεδίαση κυριαρχούν οι νέοι καθρέφτες με τα ενσωματωμένα φλάς και οι νέας σχεδίασης ζάντες. Ο δυναμισμός στην εμφάνιση συνεχίζεται και στο πίσω μέρος, κυρίως χάρη στο νέο σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων και το νέο προφυλακτήρα με τον ενσωματωμένο διαχύτη.

Στους ήδη γνωστούς 3-κύλινδρους κινητήρες 999cc απόδοσης 60PS & 75PS, οι οποίοι διαθέτουν πλέον το πακέτο Bluemotion Technology (start-stop & ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση) , έρχεται να προστεθεί ο 3-κύλινδρος 1.0 TSI απόδοσης 90PS. Ο νέος αυτός κινητήρας που είναι ο πιο δυνατός της γκάμας και ο πρώτος κινητήρας turbo που τοποθετείται σε up! προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Το up! TSI επιταχύνει (0-100) σε 9,9 sec με τελική ταχύτητα 185 km/h.

Τέλος, η επιτυχημένη έκδοση eco up! εξοπλίζεται με τον καινοτόμο  κινητήρα 1.0 68PS CNG με κατανάλωση μόλις 2,5€ για κάθε 100km.

Πιο επίκαιρο από ποτέ, το νέο up! διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων move & high διασύνδεση με smartphone (smartphone integration), ενσωματώνοντας πλήρως λειτουργίες του smartphone στο νέο up!

Τοποθετώντας απλά το Smartphone στο ενσωματωμένο πάνω στην Κεντρική Κονσόλα βραχίονα και ενεργοποιώντας το Bluetooth η συσκευή μετατρέπεται μέσω του VW App σε Σύστημα Πλοήγησης και Υπολογιστή Ταξιδίου.

Πιο αναλυτικά ο οδηγός μέσω της ειδικής αυτής εφαρμογής στο νέο Up! διαθέτει στο smartphone :

Offline navigation με χάρτες Tom Tom και δωρεάν update για 6 χρόνια
Πρόσβαση στα μουσικά αρχεία (κάρτα μνήμης SD, smartphone, AUX-IN)
Πρόσβαση σε άλλα αρχεία του smartphone, όπως τηλεφωνικό κατάλογο
Υπολογιστή ταξιδίου στην οθόνη του smartphone
Πρόγραμμα εκμάθησης οικονομικής οδήγησης Think Blue Trainer
Ταχύμετρο και  θερμοκρασία ψυκτικού
Service & info call: Σύνδεση του οδηγού με το τμήμα Volkswagen Service

Τέλος το νέο Up! προσφέρεται με 13 χρώματα (εκ των οποίων 7 νέα) και την στυλιστική πλατφόρμα my up!, με πακέτα εξατομίκευσης Roof Pack & Design Pack. Έτσι κάθε νέο up! είναι πραγματικά μοναδικό.

 

 

Best of internet