Πολύ κοντά το Volvo V90 Cross Country

Πέτρος Πιτσίνης
Πολύ κοντά το Volvo V90 Cross Country
Με μια νέα φωτογραφία, η Volvo μας ετοιμάζει για ένα νέο crossover μοντέλο, το οποίο θα είναι ουσιαστικά μια ψηλότερη έκδοση του V90 μαζί με κάποια off road στοιχεία.

Η Volvo γνωρίζει καλά το παιχνίδι των υπερυψωμένων station wagon, αφού εδώ και χρόνια λανσάρει αντίστοιχα μοντέλα. Σήμερα, στην γκάμα υπάρχουν τα V40 και V60 Cross Country και σύντομα θα πλαισιωθούν από το μεγαλύτερο V90 Cross Country.

Αυτό θα βασίζεται στη νέα ναυαρχίδα της φίρμας και θα έρθει για να ανταγωνιστεί το Audi A6 AllRoad αλλά και τη νέα Mercedes-Benz E-Class All Terrain που σύντομα θα αποκαλυφθεί. Εξωτερικά δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε πως θα έχει τις... παραδοσιακές διαφοροποιήσεις, που εντοπίζονται στα μαύρα πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους προφυλακτήρες και τους θόλους, μαζί με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και λεπτομέρειες που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, όπως για παράδειγμα οι ράγες οροφής.

Εννοείται ότι οι κινητήρες που θα είναι διαθέσιμο το V90 Cross Country θα είναι τελευταίας εσοδείας και θα προέρχονται από την γκάμα των «απλών» S90/V90, οπότε θα υπάρχει πλειάδα επιλογών τόσο στα ντίζελ μοτέρ, όσο και στα βενζίνης. Η τετρακίνηση αναμένεται να ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις, ώστε εκτός από το... στυλ, να υπάρχει και ουσία. Η κεντρική φωτογραφία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη κι όχι κάποια επίσημη από τη Volvo. Ακριβώς από κάτω, βλέπουμε την εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Σουηδική φίρμα ώστε να μας... προετοιμάσει για το νέο της μοντέλο, που σύντομα θα αποκαλυφθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!