Μπινότο: «Ποιότητα και ταλέντο για τίτλους στη Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Μπινότο: «Ποιότητα και ταλέντο για τίτλους στη Ferrari»
Ο Ματία Μπινότο τόνισε ότι στη Ferrari υπάρχει ποιότητα και ταλέντο, ώστε η Scuderia να βελτιωθεί και να επιστρέψει στους τίτλους.

Ο στόχος της Ferrari είναι να επιστρέψει στην κορυφή της Formula1 όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους. Αν και πέρυσι έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, φέτος έχει απογοητεύσει ξανά (τουλάχιστον στους περισσότερους αγώνες) και οι φαν της Scuderia, και όχι μόνο, περιμένουν να δουν τι θα συμβεί το 2017, που θα έχουμε και νέους κανονισμούς.

Πάντως, ο Ματία Μπινότο τόνισε ότι υπάρχει ποιότητα και ταλέντο, ώστε η ομάδα του Μαρανέλο να κατακτήσει και πάλι πρωτάθλημα στο μέλλον. «Υπάρχει πολλή ποιότητα στη Ferrari και πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι. Είμαι σίγουρο ότι έχουμε ό,τι πρέπει για να κάνουμε καλή δουλειά και να δώσουμε μάχη για το πρωτάθλημα.

Οπότε όχι, δεν προδικάζω καμία ανάγκη αυτή τη στιγμή να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το πρότζεκτ του 2017 προχωράει καλά. Υπάρχει συνεχής εξέλιξη και πρέπει να σιγουρέψουμε ότι κάνουμε πρόοδο σε αυτή και πως δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό που πρέπει να κάνουμε. Περιμένουμε καλύτερα πράγματα απ' όσα έχουμε κάνει τώρα.

Είναι θέμα γρήγορης προόδου. Έχω ξοδέψει πάνω από 20 χρόνια στη Ferrari. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει τεράστιους πόρους, έναν αριθμό πολύ μεγάλων ταλέντων και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά. Καμία αμφιβολία ότι πρέπει να βελτιωθούμε περαιτέρω για να κερδίσουμε. Πρέπει να πιέσουμε, να δουλέψουμε σκληρά και μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο νέοτς τεχνικός επικεφαλής των Ιταλών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!