Η πιο γρήγορη 4θυρη Bentley (pics)

Η πιο γρήγορη 4θυρη Bentley (pics)

Η πιο γρήγορη 4θυρη Bentley (pics)

Η πρώτη 4θυρη Bentley, η οποία θα πιάνει τελική ταχύτητα πάνω από 300 χλμ./ώρα τελική, είναι η W12 S. Στο τέλος της χρονιάς οι πρώτες παραγγελίες.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας Flying Spur W12 S πραγματοποίησε η Bentley, με το εν λόγω μοντέλο να είναι το πιο γρήγορο 4θυρο της βρετανικής μάρκας. Αυτό... φοράει έναν εξάλιτρο W12 κινητήρα, που αποδίδει 626 ίππους και 820 Nm ροπής στις 2000 στροφές ανά λεπτό, με τη μετάδοση να γίνεται και στους τέσσερις τροχούς.

Όσο για τον λόγο που το καταλογίζει ως το πιο γρήγορο 4θυρο της Bentley, αυτός είναι το γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο που πιάνει τελική τα 325 χλμ./ώρα, τη στιγμή που επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δεύτερα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του, εξωτερικά διακρίνουμε γυάλινη μάσκα ψυγείου, πίσω διαχύτη, ενώ τα μπροστινά και πίσω φώτα παίρνουν μία σκοτεινή χροιά, με τις ζάντες να είναι 21 ιντσών σε μαύρο με 7 ακτίνες στάνταρ και 5 προαιρετικά.

Το εσωτερικό είναι... ντυμένο κυρίως στο μαύρο, με το τιμόνι να έχει τρεις ακτίνες, με το W12 S να αναγράφεται στο προσκέφαλο και στα τέσσερα καθίσματα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι πρώτες παραγγελίες αναμένεται να γίνουν στο τέλος της χρονιάς.

Best of internet