Βελτιώνονται οι Rolls Royce;

Πέτρος Πιτσίνης
Βελτιώνονται οι Rolls Royce;
O εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο αντίστοιχος του δυνατού το δυνατότερο, οπότε μέχρι και μια Rolls Royce Dawn μπορεί να αναβαθμιστεί, αν το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης!

Οι βελτιωμένες Rolls Royce είναι πραγματικά πολύ λίγες γιατί δύσκολα πειράζει κανείς ένα τέτοιο μοντέλο, ωστόσο με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο από πριν! Η συγκεκριμένη Dawn φοράει ένα πακέτο aftermarket ειδικά σχεδιασμένο από τη Spofec στη Γερμανία για το αυτοκίνητο.

Ένα νέο bodykit κοσμεί το αμάξωμα και οι δύο προφυλακτήρες, μαζί με τις πλαϊνές «ποδιές», κάνουν το κάμπριο της Rolls Royce ακόμη πιο εντυπωσιακό και ογκώδες. Μια νέα ανάρτηση που χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 40 χιλιοστά, μαζί με εντυπωσιακές ζάντες των 22 ιντσών και μια διακριτική πίσω αεροτομή είναι στην επιλογή του πελάτη αν θα τοποθετηθούν, ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

Στο μηχανικό κομμάτι, έχουμε αύξηση της συνολικής ισχύος και ο biturbo 6.6 V12 αποδίδει 686 ίππους (+115 άλογα) και 980 Nm (+160 Nm) ροπής! Έτσι, δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 4,6 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα, όμως ο ηλεκτρονικός περιοριστής της ταχύτητας δεν αφαιρείται και η τελική συνεχίζει να είναι στα 250 χλμ./ώρα.

Τέλος, αλλάζεται το σύστημα εξαγωγής και τοποθετείται μια ολόσωμη σπορ εξάτμιση, η οποία είναι πέντε κιλά ελαφρύτερη από την εργοστασιακή. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε πόσο... πάει το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης, όμως αν ενδιαφέρεστε να το τοποθετήσετε στην Rolls Royce Dawn σας των 300.000€ λίγο θα σας απασχολήσει το κόστος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!