To γκαράζ του Μπάτμαν είναι στην Αυστραλία!

Πέτρος Πιτσίνης
To γκαράζ του Μπάτμαν είναι στην Αυστραλία!
Ένας φαν του Ανθρώπου-Νυχτερίδα αποφάσισε πως ο ιδανικός τρόπος για να φυλάξει τα supercars του είναι να χτίσει ένα... μυστικό γκαράζ!

Για πολλούς, ένα απλό πάρκινγκ με μια θέση είναι αρκετό, ωστόσο αν έχεις λεφτά, χτίζεις καινούργιο σπίτι και έχεις κάποια supercars να... φροντίσεις, φτιάχνεις κάτι πιο ιδιαίτερο. Αυτό είχε το μυαλό του κι αυτός ο Αυστραλός, ο οποίος μάλλον βλέπει πολλές... ταινίες και θέλησε να αντιγράψει τον Μπάτμαν!

Ένα υπόγειο γκαράζ κάτω από το σπίτι του με πολλές διαθέσιμες θέσεις είναι το προφανές, όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η... γκαραζόπορτα. Η είσοδος του πάρκινγκ είναι «καμουφλαρισμένη» και ο μη μυημένος δεν θα μπορέσει να τη βρει, αφού ουσιαστικά... σηκώνεται το γήπεδο του τένις στον κήπο και αποκαλύπτει ένα τούνελ που οδηγεί στο γκαράζ!

Επίσης η σχεδίαση στο ταβάνι, μαζί με τα φωτιστικά του χώρου παραπέμπουν εντελώς στο αντίστοιχο πάρκινγκ του Μπάτμαν, δείχνοντας πως κατασκευάστηκε με λεπτομέρεια. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, πως μέσα σε αυτό συναντάμε μια Mercedes-Benz SLS AMG, μια Maserati GranCabrio και μια Aston Martin DBS! Δείτε τις φωτογραφίες του... ονειρικού γκαράζ για κάθε φίλο της αυτοκίνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!