Στο φως το ιταλικό... τέρας των χιλίων ίππων (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Στο φως το ιταλικό... τέρας των χιλίων ίππων (vid & pics)
Την νέα Evantra Millecavalli έφερε στο φως η Mazzanti, που δημιούργησε ένα... τέρας χιλίων ίππων, το οποίο πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,7 δεύτερη και τελική τα 402 χλμ./ώρα.

Ένα... τέρας δημιούργησε η Mazzanti Automobili και η ιταλική μάρκα το έφερε στο φως. Ο λόγος για τη νέα Evantra Millecavalli των χιλίων ίππων, με την αυτοκινητοβιομηχανία της Τοσκάνης να δημοσιεύει ένα από τα 25 βίντεο που έχει ετοιμάσει για το... υπερόπλο της.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένα, η Evantra Millecavalli θα... φοράει έναν V8 κινητήρα 7.2 λίτρων με διπλό τούρμπο, που αποδίδει, όπως προαναφέραμε, 1000 ίππους και 1200 Nm ροπή. Όσο για τις επιδόσεις της, πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δεύτερα και τελική τα 402 χλμ./ώρα, τη στιγμή που το σύστημα πέδησης θα φροντίζει για φρενάρισμα από τα 300 χλμ./ώρα σε στάση σε 7 δεύτερα.

Τέλος, να σημείωσουμε ότι η Mazzanti δεν αποκαλύπτει προς το παρόν την τιμή εκκίνησης του hypercar, όμως με δεδομένο ότι η κανονική Evantra κοστίζει 665 χιλιάδες λίρες (περίπου 795 χιλ. ευρώ), μπορεί να φανταστεί κανείς πως μόνο φθηνή δε θα είναι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!