Ενδιαφέρον από Πάλμερ για Σίλβερστοουν

Ενδιαφέρον από Πάλμερ για Σίλβερστοουν

Ο πατέρας του Τζόλιον Πάλμερ, Τζόναθαν, ενδιαφέρεται να μπει ως συνεργάτης της Jaguar Land Rover στη νέα ιδιοκτησία της πίστας του Σίλβερστοουν.

Ενδιαφέρον από Πάλμερ για Σίλβερστοουν

Αλλαγή ιδιοκτησίας φαίνεται πως θα έχουμε αργά ή γρήγορα στο Σίλβερστοουν. Η βρετανική πίστα ανήκει αυτή τη στιγμή στον Σύλλογο Βρετανών Οδηγών Αγώνων (British Racing Drivers Club), τη στιγμή που έχει καταθέσει πρόταση η Jaguar Land Rover για την αγορά της. Ωστόσο, στο... κόλπο θέλει να μπει και η MotorSport Vision, της οποίας επικεφαλής είναι ο Τζόναθαν Πάλμερ.

Ο πρώην πιλότος της Formula1 και πατέρας του Τζόλιον Πάλμερ, που συμμετάσχει στο σπορ με τη Renault, έχει στόχο να μπει ως συνεργάτης της JLR στη νέα ιδιοκτησία του σιρκουί. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει δεχτεί την προσέγγιση του BRDC, ώστε να κάνει την πρότασή του, όπως είπε ο ίδιος στην εφημερίδα The Telegraph.

«Σίγουρα ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μία πρόταση για το Σίλβερστοουν και έχω μεγάλη πίστα στην ικανότητά μας να φέρουμε μία καλή συμφωνία και ένα όραμα για το μέλλον. Το BRDC δε μ' έχει προσεγγίσει καθόλου, αλλά τους έχω πει ότι θέλω την ευκαιρία να προσκληθώ και να καταθέσω μία προσφορά.

Σε διάφορες περιπτώσεις έχω πει ότι η MSV θα ενδιαφερόταν να διευθύνει το Σίλβερστοουν», δήλωσε ο Πάλμερ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η εταιρεία του έχει στην ιδιοκτησία της πέντε πίστες στη Μ. Βρετανία, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το Μπραντς Χατς, αλλά και πως το Σίλβερστοουν φιλοξενεί πολλούς αγώνες σε μεγάλες κατηγορίες των μηχανοκίνητων σπορ κάθε χρόνο, όπως η Formula1, το Moto GP, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (6 Ώρες του Σίλβερστοουν) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, καθώς και πολλούς αγώνες σε μικρότερες κατηγορίες.

Best of internet