Ρόσμπεργκ: «Θα έχανα τον ύπνο μου, αν σκεφτόμουν τον τίτλο»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Θα έχανα τον ύπνο μου, αν σκεφτόμουν τον τίτλο»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι θα έχανε τον ύπνο του, αν σκεφτόταν τον τίτλο, με δεδομένο ότι το προβάδισμά του μετατράπηκε σε πρωτοπορία του Λιούις Χάμιλτον.

Αν και είχε προβάδισμα 43 βαθμών, ο Νίκο Ρόσμπεργκ είδε τον Λιούις Χάμιλτον να κάνει σερί νικών πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα και να περνάει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, ο Γερμανός δε σκέφτεται τη μάχη του τίτλου, καθώς τόνισε ότι σε τέτοια περίπτωση θα έχανε τον ύπνο του.

«Αν σκεφτόμουν ότι οι 43 πόντοι (υπέρ) έγιναν 19 (κατά), θα έχανα τον ύπνο μου. Γι' αυτό δεν το σκέφτομαι και απολαμβάνω τις νίκες», είπε ο πιλότος της Mercedes, που κυνηγάει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Ίσως, βέβαια, αυτό να βοηθάει στην καθαρή σκέψη!

Όσο για τον αγώνα της Μόντσα, στάθηκε στον καλό ρυθμό που είχε όλο το τριήμερο. «Όταν κάναμε τις ελεύθερες δοκιμές για τον αγώνα την Παρασκευή, έδειχνα πολύ δυνατός και τουλάχιστον ένιωσα πολύ καλά και μπορούσα να πιέσω τον Λιούις (Χάμιλτον) στον αγώνα με κάθε τρόπο.

Είτε ήταν μπροστά, είτε πίσω μου, είχα την ευκαιρία να κερδίσω. Το επιβεβαίωσα αυτό στον αγώνα και ένιωθα καλά με τον ρυθμό του αγώνα. Επίσης, ήταν καλές και οι κατατακτήριες δοκιμές, όμως ο Λιούις είχε την καλύτερη μέρα του στη χρονιά και όταν γίνεται αυτό, είναι δύσκολο να τον κερδίσεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!