Κράτσλοου: «Απίστευτο που πέρασα Ρόσι, Μάρκεζ»

Πέτρος Πιτσίνης
Κράτσλοου: «Απίστευτο που πέρασα Ρόσι, Μάρκεζ»
Ο Βρετανός της LCR Honda ενθουσιάστηκε με το γεγονός ότι είχε το ρυθμό να παλέψει με δύο κορυφαίους οδηγούς και μάλιστα να τους περάσει, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Σίλβερστοουν!

Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του αγώνα της Κυριακής στο MotoGP, όμως και ο Καλ Κράτσλοου είχε την... τιμητική του. Ο Βρετανός κατάφερε να περάσει τον Βαλεντίνο Ρόσι και τον Μαρκ Μάρκεζ και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μπροστά από τον Ιταλό.

Στις δηλώσεις του, ο αναβάτης της LCR Honda, είπε: «Σχεδόν εξωπραγματικό, δεν συμβαίνει συχνά. Το έχω κάνει όμως και παλαιότερα στην καριέρα μου, νιώθω ανταγωνιστικός. Αυτές οι ευκαιρίες δεν συμβαίνουν συχνά, οπότε πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι. Ήμουν πιο δυνατός σε μερικές στιγμές και αυτό μετράει. Νομίζω πως είμαι σε καλό επίπεδο. Θα μπορούσα να πω πως είμαι καλύτερος και από το 2013. Αυτό έρχεται με την αυτοπεποίθηση, δες για παράδειγμα τον Λορένθο, που έχει την ίδια μοτοσυκλέτα με τον Ρόσι όμως μένει πίσω. Και δεν νομίζω πως ξαφνικά το... έχασε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!