Αποκάλυψη για το Land Rover Discovery!

Πέτρος Πιτσίνης
Αποκάλυψη για το Land Rover Discovery!
Λίγες ημέρες πριν την παρουσίασή του, η Land Rover μας δείχνει το εμπρός μέρος του νέου Discovery, με δύο teaser φωτογραφίες!

Η πέμπτη γενιά του Land Rover Discovery είναι κοντά και σύντομα θα μάθουμε τα πάντα για αυτή, στην επίσημη παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου, στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

Μέχρι τότε η φίρμα για να μας κρατάει σε ενδιαφέρον, αποκάλυψε πλήρως το εμπρός τμήμα του νέου της μοντέλου, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Όπως βλέπουμε, ξεφεύγει εντελώς από τη διαφορετική σχεδίαση που πάντα είχε το Discovery και πλησιάζει στα πρότυπα των άλλων μοντέλων της μάρκας, όπως το Evoque ή το Range Rover.

Θα τοποθετηθεί ψηλότερα από το Discovery Sport και θα βασίζεται στην αλουμινένια πλατφόρμα του Range Rover, κάτι που θα το κάνει πολύ ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του που η αλήθεια είναι πως δεν φημίζεται για τη λεπτή σιλουέτα του.

Το νέο μοντέλο θα διατίθεται με όλα τα σύγχρονα μοτέρ της φίρμας τόσο στο κομμάτι των βενζινοκινητήρων, όσο και στο αντίστοιχο των ντίζελ, ενώ θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις που θα καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, όπως για παράδειγμα μια με προσανατολισμό στις εκτός δρόμου περιπέτειες ή μια άλλη με πιο σπορ εμφάνιση και λιγότερο ικανό «εκτός». Περισσότερα, μετά την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στο τέλος του μήνα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!