«Χτυπάει» και στα μεγάλα SUV η Volkswagen

Πέτρος Πιτσίνης
«Χτυπάει» και στα μεγάλα SUV η Volkswagen
H Γερμανική φίρμα είναι έτοιμη να λανσάρει ένα μοντέλο... τεραστίων διαστάσεων που θα φτάνει σε όγκο το Q7, με σαφώς χαμηλότερη τιμή και επτά θέσεις!

Την εμφάνισή τους στο ίντερνετ έκαναν κάποιες φωτογραφίες οι οποίες συζητήθηκαν πολύ και αποκαλύπτουν ένα νέο μοντέλο της Volkswagen. Σύμφωνα με φήμες του Κινεζικού site που δημοσιοποίησε τις εικόνες (Autohome), λέγεται Teramont και έχει φτιαχτεί για όσους θέλουν να συνδυάσουν την περιπέτεια με τους χώρους, αφού είναι επταθέσιο.

Αν τα λεγόμενα των Κινέζων είναι σωστά, οι διαστάσεις του αγγίζουν αυτές ενός Audi Q7 και είναι σαφώς μεγαλύτερες από το μέσο όρο της κατηγορίας που θα «παίξει» το μοντέλο. Συγκεκριμένα, μετρά 5.039 χιλιοστά μήκους, 1.989 πλάτους και 1.773 ύψους, με το μεταξόνιο να βρίσκεται στα 2,980 χιλιοστά! Σε ο,τι αφορά τους κινητήρες, εννοείται πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Λέγεται πως θα εφοδιαστεί με το μοτέρ-κλειδί 2.0 TSi που ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά μοντέλα, όμως τη συνέχεια ίσως έρθει και ένα μεγαλύτερο V6 σύνολο, κρίνοντας και από το αντίστοιχο σηματάκι στις φωτογραφίες. Η τετρακίνηση 4Motion θα είναι στις επιλογές του αγοραστή ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να το δούμε και σε επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση (Plug-In Hybrid). Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες αγορές θα λανσαριστεί, ωστόσο δύσκολα θα το δούμε να εισάγεται στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!