Η... παντός καιρού Mercedes E-Class στο δρόμο

Η... παντός καιρού Mercedes E-Class στο δρόμο

Σε απόσταση αναπνοής από την παραγωγή είναι η E-Class All Terrain, η οποία θα διαφοροποιείται σχεδιαστικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου και θα έχει δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου! 

Η... παντός καιρού Mercedes E-Class στο δρόμο

Οι εκτός δρόμου εκδόσεις των μεγάλων πολυτελών μοντέλων δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς στο παρελθόν έχουμε δει αρκετά παραδείγματα, όπως το Audi A6 AllRoad, το Subaru Legacy Outback ή το πιο πρόσφατο Volvo V60 Cross Country. Μερίδιο από την «πίτα» θέλει να διεκδικήσει και η Mercedes-Benz, για αυτό εξελίσσει ένα αντίστοιχο μοντέλο για να το προσθέσει στην γκάμα της νέας E-Class! 

Αυτό βρίσκεται λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του και ο φωτογραφικός φακός το βλέπει συχνά στο δρόμο, με το αμάξωμα που «δανείζεται» από το στέισον μοντέλο να έχει ψηλώσει ελαφρώς και να έχει καμουφλαριστεί σε σημεία όπως στους προφυλακτήρες. Σίγουρα, θα εξοπλίζεται με το σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς 4MATIC, όμως ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς με ποιους κινητήρες θα λανσαριστεί. Αυτά θα τα μάθουμε σύντομα, καθώς δεν είμαστε πολύ μακριά από την παρουσίαση του μοντέλου! 

* H κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη από ανεξάρτητο σχεδιαστή. Ακριβώς από κάτω, η νέα E-Class All Terrain, που βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης. 

 

Best of internet