Τρελός τερματισμός σε αγώνα NASCAR! (vid)

Νίκος Τσιώκος
Τρελός τερματισμός σε αγώνα NASCAR! (vid)
Έναν τρελό τερματισμό είχαμε σε αγώνα NASCAR στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Camping Truck, όπου οι δύο πρώτοι τερμάτισαν πλάι-πλάι με μερικά χιλιοστά διαφορά, ενώ πατούσαν εκτός πίστας, και στο τέλος έπαιξαν ξύλο!

Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή, ό,τι κι αν κάνουμε, όπου κι αν είναι αυτό! Έτσι, στην πίστα Tire Motorsport Park του Καναδά είχαμε έναν τρελό τερματισμό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Camping Truck. Τι έγινε εκεί; Οι δύο διεκδικητές της νίκης είχαν ξεφύγει από τους αντιπάλους τους και ήταν οι Κόουλ Κάστερ και Τζον Χάντερ Νέμετσεκ.

Ο δεύτερος μείωσε τη διαφορά από τον πρώτο στον τελευταίο γύρο και σε δύο στροφές επιχείρησε να τον ωθήσει εκτός για να πάρει την πρωτιά. Όμως, όλα έγιναν λίγο πριν την τελευταία. Ο Νέμετσεκ ώθησε τον Κάστερ στο γρασίδι και στον τοίχο, ωστόσο αμφότεροι επέμεναν και έφτασαν μέχρι τον τερματισμό όντας κυριολεκτικά εκτός πίστας.

Νικητής αναδείχτηκε ο Νέμετσεκ, ο οποίος πέρασε για χιλιοστά μπροστά από τον αντίπαλό του, όμως ο Κάστερ έγινε έξαλλος με την κίνηση αυτή. Γι' αυτό και επιτέθηκε στον αντίπαλό του, όταν εκείνος πήγε να πάρει τη σημαία της νίκης στη γραμμή εκκίνησης-τερματισμού!

Μάλιστα, του έκανε και... smackdown πριν οι μηχανικοί των ομάδων των δύο οδηγών τους χωρίσουν! Φαντάζεστε τι... ντόρος θα γινόταν, αν αυτό συνέβαινε στη Formula1; Θα το συζητάγαμε για δέκα χρόνια και θα ψάχναμε ποιος είναι ο δίκαιος νικητής και αν η νίκη θα έπρεπε να πάει στον τρίτο, αφού οι δυο τους πατούσαν εκτός πίστας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!