Φήμες για Γκασλί στην Toro Rosso και διάψευση

Νίκος Τσιώκος
Φήμες για Γκασλί στην Toro Rosso και διάψευση
Στη Μόντσα υπήρξαν φήμες για αντικατάσταση του Ντανιίλ Κβιάτ με τον Πιερ Γκασλί από το Γκραν Πρι τις Σιγκαπούρη, τις οποίες διέψευσε ο Χέλμουτ Μάρκο.

Δεν εξελίσσεται καλά η φετινή σεζόν για τον Ντανιίλ Κβιάτ. Ο Ρώσος υποβιβάστηκε από τη Red Bull στην Toro Rosso λίγο πριν το Γκραν Πρι της Ισπανίας και έκτοτε έχει μόλις δύο βαθμούς στο δυναμικό του. Έτσι, στη Μόντσα υπήρξαν φήμες ότι από τη Σιγκαπούρη θα αντικατασταθεί από τον Πιερ Γκασλί.

Ο Γάλλος δεν το επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση, την οποία έφερε στο... φως το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar. «Εκπρόσωπος της Renault μου είπε ότι θα είμαι στη δράση στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Ας ελπίσουμε ότι είναι αλήθεια. Όμως, θα πρέπει να δω τον Χέλμουτ (Μάρκο)», δήλωσε ο Γκασλί στο εν λόγω κανάλι. Ωστόσο, η διάψευση ήρθε άμεσα από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από τον Χέλμουτ Μάρκο. «Είναι ''σκουπίδια''.

Ο Κβιάτ θα έχει την ευκαιρία του να ανακάμψει και θα πάρουμε αποφάσεις πριν τα μισά Οκτωβρίου, όσον αφορά το ποιος θα έχει θέση στην Toro Rosso την επόμενη χρονιά. Είναι είδηση για μένα, αλλά πιστέψτε με θα μιλήσω στο τηλέφωνο μαζί τους αμέσως», είπε ο σύμβουλος και επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης οδηγών της Red Bull.

Πάντως, λίγο αργότερα ακολούθησε ποστ στο twitter από τον Γάλλο ότι δεν είπε ποτέ πως θα αντικαταστήσει τον Κβιάτ. «Είναι καλύτερο να το ξεκαθαρίσω τώρα, ποτέ δεν είπα ότι θα αντικαταστήσω τον Ντανιίλ στη Σιγκαπούρη, απλά είπα ότι ελπίζω να πάρω την ευκαιρία μου στην F1», έγραψε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του GP2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!