Αναρρώνουν και πάνε Μισάνο οι Εσπαργκαρό, Μπαζ

Αναρρώνουν και πάνε Μισάνο οι Εσπαργκαρό, Μπαζ

Οι Πολ Εσπαργκαρό και Λορίς Μπαζ αναρρώνουν, μετά το ατύχημά τους στο Σίλβερστοουν, και ετοιμάζονται για το Μισάνο.

Αναρρώνουν και πάνε Μισάνο οι Εσπαργκαρό, Μπαζ

Τα χειρότερα απέφυγαν οι Πολ Εσπαργκαρό και Λορίς Μπαζ, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχαν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο του αγώνα στο Σίλβερστοουν. Οι δύο αναβάτες, πλέον, αναρρώνουν και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον επόμενο στο Μισάνο του Σαν Μαρίνο, όπου αναμένεται αμφότεροι να δώσουν κανονικά το παρών.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για τον αγώνα επειδή τελείωσε πριν πριν καν ξεκινήσει για μένα. Στον πρώτο γύρο ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα από πίσω στην πρώτη στροφή. Άρχισα να σέρνομαι στο έδαφος και μετά με χτύπησαν τόσο η μοτοσικλέτα μου, όσο και αυτή του Λορίς (Μπαζ). Από τη μία μεριά, πρέπει να πω ότι αυτό το συμβάν ήταν κακή τύχη, αλλά για να είμαι ειλικρινής, οι τελευταίοι αγώνες δεν έχουν πάει ακριβώς βάσει σχεδίου.

Από την άλλη, πρέπει να είμαι χαρούμενος που δε συνέβη κάτι χειρότερο. Πρέπει να παραδεχτώ ότι πονάω πολύ, ειδικά στο δεξί μου καλάμι, όμως δεν είναι κάτι που με ανησυχεί και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι εντάξει με λίγη χαλάρωση και λίγα μασάζ», δήλωσε ο Εσπαργκαρό. «Ήταν μεγάλος ο τρόμος! Είχα καλή αρχή και ο Πολ (Εσπαργκαρό) με προσπέρασε στην πρώτη στροφή.

Πήγαινα να τον περάσω στην εσωτερική στην επόμενη στροφή, αλλά ο Ντανίλο (Πετρούτσι) με εξέπληξε, καθώς φρέναρε πολύ νωρίς. Όταν αντιλήφθηκα ότι θα είχα σύγκρουση μαζί του, πήγα στα δεξιά, αλλά ο Πολ ήταν ήδη σε αυτή τη γραμμή και τον χτύπησα. Δεν θυμάμαι τι έγινε μετά μέχρι που έφτασα στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση, δεν είχα κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Καθώς είχα έναν πονοκέφαλο στο τέλος της ημέρας, αποφάσισα να υποβληθώ σε αξονική, αλλά δεν προέκυψε τίποτα από αυτή. Το πόδι μου πονάει. Έχω, επίσης, ένα ωραίο στραμπούλιγμα κι έναν γδαρμένο μηρό. Είμαι τυχερός που δεν τραυματίστηκα πιο σοβαρά και λυπάμαι για τον Πολ.

Δεν μπορούσαν να τον αποφύγω, δεν είχα άλλη επιλογή. Είναι κρίμα επειδή είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Τώρα θα ξεκουραστώ και θα ετοιμαστώ για το Μισάνο», είπε, από τη μεριά του, ο Μπαζ. Όλα καλά, λοιπόν, για τους αναβάτες της Monster Yamaha Tech 3 και της Avintia Racing Ducati, αντίστοιχα.

Best of internet