Νέα «κορυφή» για το Skoda Kodiaq

Νέα «κορυφή» για το Skoda Kodiaq

Το Τσεχικό SUV θα χρησιμοποιήσει και έναν ισχυρότερο ντίζελ κινητήρα, από αυτούς που είχαν αρχικά ανακοινωθεί με το νέο μοντέλο. 

Νέα «κορυφή» για το Skoda Kodiaq

Το Skoda Kodiaq παρουσιάστηκε και πλέον είναι γεγονός. Γνωρίζουμε εδώ και μερικές μέρες τους βενζινοκινητήρες και τους πετρελαιοκινητήρες που θα το εφοδιάζουν, όμως όπως φαίνεται, η Skoda θα προσθέσει κι άλλο ένα σύνολο στην γκάμα. 

Όπως αναφέρει το AutoExpress, αναμένεται να «φορέσει» το ντίζελ μοτέρ των 2.0 λίτρων, όπου με τη βοήθεια από δύο τούρμπο αγγίζει τα 240 άλογα και τα 500 Nm ροπής! Τον κινητήρα τον έχουμε ήδη δει σε πολλά μοντέλα της Volkswagen, όπως το νέο Tiguan ή το Passat. 

Αν τελικά έρθει το ισχυρότερο Kodiaq, θα εφοδιάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και με σύστημα τετρακίνησης. Επιπλέον, ο CEO της Skoda, Μπέρναρντ Μπάιερ, επιβεβαίωσε πως νέες εκδόσεις εξοπλισμού θα εμπλουτίσουν την γκάμα του νέου Kodiaq, με το όνομα Sportline και Scout. Ο ίδιος, είπε: «Έχουμε εισάγει αυτές τις εκδόσεις στα άλλα μας μοντέλα με μεγάλη επιτυχία, γιατί να μην την επεκτείνουμε και στο νέο Kodiaq;». 

Best of internet