Η Audi πουλάει αυτοκίνητα που... δεν υπάρχουν!

Πέτρος Πιτσίνης
Η Audi πουλάει αυτοκίνητα που... δεν υπάρχουν!
Με τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας, όποιος επισκεφθεί μια έκθεση της Audi θα περιηγηθεί μέσα και έξω από ένα αυτοκίνητο που... δεν υπάρχει!

Σιγά σιγά, όλες οι αντιπροσωπείες της Audi θα εισάγουν τις νέες τεχνολογίες και στην πώληση των νέων αυτοκινήτων, με τη χρήση του εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας. Με αυτό το σετ, ο πελάτης μπορεί να δει όποιο μοντέλο της φίρμας επιθυμεί τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην καμπίνα, ενώ το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να το διαλέξει στο χρώμα που επιθυμεί εκείνος!

Ζάντες και επενδύσεις στο εσωτερικό τα διαλέγει και πάλι ο πελάτης, συνεπώς κάνει τη διαδικασία πώλησης του αυτοκινήτου πιο διαδραστική. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Audi, οι πελάτες που πάνε στις αντιπροσωπείες το μόνο που τους μένει να συζητήσουν είναι η τιμή, καθώς όλα τα άλλα τα έχουν μάθει από το ίντερνετ και στην ουσία δεν χρειάζονται ενημέρωση για το αυτοκίνητο. Ο εξοπλισμός εικονικής πραγματικότητας θα υπάρχει για μια δοκιμαστική περίοδο σε έξι αντιπροσωπείες στη Γερμανία και αργότερα, θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιπες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!