Λορένθο: «Δε λειτούργησε η ρύθμιση»

Λορένθο: «Δε λειτούργησε η ρύθμιση»

Λορένθο: «Δε λειτούργησε η ρύθμιση»

Ο Χόρχε Λορένθο στάθηκε στη ρύθμιση που έκανε στη μοτοσικλέτα του ενόψει του αγώνα και δε λειτούργησε για να τερματίσει όγδοος και να χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Η όγδοη θέση στον αγώνα του Σίλβερστοουν έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Χόρχε Λορένθο στη μάχη του τίτλου, καθώς βρίσκεται 64 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ απομένουν έξι αγώνες για το φινάλε της σεζόν. Ο Ισπανός στάθηκε στη ρύθμιση που έκανε στη μοτοσικλέτα του για τον αγώνα, η οποία δε λειτούργησε.

«Ήταν δύσκολο τριήμερο επειδή δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα καλό στήσιμο που θα μ' έκανε άνετο με τη μοτοσικλέτα. Δοκιμάσαμε μία διαφορετική ρύθμιση στον αγώνα, την οποία δεν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε στο ζέσταμα (Warm Up), οπότε ρισκάραμε λίγο και δε λειτούργησε.

Έβλεπα το δεύτερο γκρουπ εκεί μπροστά, αλλά δεν μπορούσα να τους πιάσω. Ξαφνικά ένιωσα τη μοτοσικλέτα να πάλλεται πολύ, οπότε έπρεπε να αφήσω το γκάζι και δεν μπορούσα να κρατήσω τον ρυθμό που είχα στην εκκίνηση του αγώνα», ήταν τα λόγια του περσινού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Best of internet