Κράτσλοου: «Το ίδιο και στο Μισάνο»

Κράτσλοου: «Το ίδιο και στο Μισάνο»

Κράτσλοου: «Το ίδιο και στο Μισάνο»

Ο Καλ Κράτσλοου ελπίζει να έχει την ίδια επιτυχία και στον αγώνα του Μισάνο στο Σαν Μαρίνο την επόμενη εβδομάδα.

Καλύτερο Γκραν Πρι στο... σπίτι του δεν μπορούσε να φανταστεί ο Καλ Κράτσλοου. Pole position, μεγάλη μάχη με Μαρκ Μάρκεζ και Βαλεντίνο Ρόσι, την οποία δεν παράτησε ποτέ και δεύτερη θέση στον αγώνα. Ο Βρετανός ελπίζει να έχει την ίδια επιτυχία και στο Μισάνο του Σαν Μαρίνο την επόμενη εβδομάδα, καθώς αισθάνεται ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στους τελευταίους αγώνες.

«Ήταν ωραίο να είμαι μέρος αυτής της μάχης σήμερα και να διασκεδάσω το βρετανικό κοινό. Θέλω να ευχαριστήσω την LCR και τη Honda για όλη τη σκληρή δουλειά που έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με μερικά ατυχήματα και προβλήματα με τη μοτοσικλέτα, αλλά αυτό δείχνει ότι ξεπληρώνεται όλη η σκληρή δουλειά.

Στον αγώνα ένιωσα ότι έδωσα ό,τι καλύτερο είχα, ήταν καλή μάχη με τον Μαρκ (Μάρκεζ) και τον Βαλεντίνο (Ρόσι) και επίσης θέλω να πω συγχαρητήρια στον Μάβερικ (Βινιάλες) επειδή είχε τον έλεγχο του αγώνα και έκανε εξαιρετική δουλειά. Τέσσερις νέοι νικητές στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, είναι κάτι μοναδικό.

Το να στέκομαι στο βάθρο μπροστά στους οπαδούς μου είναι πολύ ξεχωριστό και είμαι πραγματικά υπερήφανος γι' αυτό. Είμαι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και σε καλή φόρμα. Ελπίζω ότι το Μισάνο θα είναι άλλος ένας καλός αγώνας, αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, καθώς δεν ήταν και η καλύτερη τοποθεσία για μένα ή τη Honda τα τελευταία χρόνια. Αυτό δε θα με σταματήσει από την προσπάθεια να κάνω το ίδιο την επόμενη εβδομάδα», είπε ο αναβάτης της LCR Honda.

Best of internet