Μαρκιόνε: «Αποτύχαμε, το 2017 ξεκινάει η μάχη»

Νίκος Τσιώκος
Μαρκιόνε: «Αποτύχαμε, το 2017 ξεκινάει η μάχη»
Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε παραδέχτηκε ότι η Ferrari απέτυχε στην εξέλιξη του μονοθεσίου της και τόνισε πως η μάχη ξεκινάει το 2017.

Την αποτυχία της Ferrari στην εξέλιξη του μονοθεσίου της τη φετινή χρονιά παραδέχτηκε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, ο οποίος τόνισε πως η μάχη ξεκινάει από τον πρώτο αγώνα του 2017 δείχνοντας ότι ουσιαστικά η Scuderia έχει παρατήσει το 2016, κάτι που φαινόταν εδώ και αρκετό καιρό. «Ξεκινήσαμε καλά στην Αυστραλία.

Αποτύχαμε στην εξέλιξη του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που οφείλεται σε διάφορους λόγους. Η αυτοψία σε αυτό έχει γίνει και τώρα είμαστε τελειωμένοι. Κάναμε αλλαγές στην ηγεσία. Νιώθω αρκετά άνετος με αυτή την ομάδα, αυτοί οι άνθρωποι είναι αρκετά ικανοί να ανατρέψουν την κατάσταση για τη Scuderia.

Δεν απομένει πολύ από τη σεζόν, αλλά έχουμε κάνει αλλαγές στο μονοθέσιο και τώρα αισθάνομαι πιο άνετος απ' ό,τι στο παρελθόν. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το υπόλοιπο του 2016. Η μάχη ξεκινάει το 2017 στον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας του Μαρανέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!