Ρόσι: «Πολύ σημαντική η δεύτερη θέση»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Πολύ σημαντική η δεύτερη θέση»
Στη σημαντικότητα της δεύτερης θέσης στάθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι, που ελπίζει σε στεγνό αγώνα στο Σίλβερστοουν.

Από τη δεύτερη θέση θα δει να σβήνουν τα κόκκινα φώτα ο Βαλεντίνο Ρόσι στο Σίλβερστοουν και ο «Γιατρός» στάθηκε στη σημαντικότητα αυτού του αποτελέσματος στη βρετανική πίστα. Ο VR46 ελπίζει σε στεγνό αγώνα την Κυριακή (3/9) και περιμένει να δει τι συνθήκες θα επικρατήσουν σε αυτόν.

«Όταν έχουμε αυτές τις συνθήκες, είναι πάντα δύσκολο, αλλά ήμασταν τυχεροί που ήταν επίσης βρεγμένο και στις ελεύθερες δοκιμές, οπότε μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη μοτοσικλέτα και να κάνουμε καλύτερες ρυθμίσεις. Στις ελεύθερες δοκιμές ήμουν πολύ αισιόδοξος, όμως η μοτοσικλέτα βελτιωνόταν πολύ και ένιωθα καλά για τις κατατακτήριες, μπορούσα να πιέσω.

Η εκκίνηση από τη δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική για τον αυριανό αγώνα, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε τις συνθήκες επειδή στο στεγνό δεν είμαστε πολύ δυνατοί. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Έχουμε ένα βράδυ μπροστά μας να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και ελπίζω ότι θα είναι στεγνό το πρωί και στον αγώνα επειδή η επιλογή του ελαστικού δεν έχει γίνει ακόμα για πολλούς αναβάτες», είπε ο Doctor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!