Λορένθο: «Χαρούμενος με την πρόοδο στο βρεγμένο»

Νίκος Τσιώκος
Λορένθο: «Χαρούμενος με την πρόοδο στο βρεγμένο»
Ο Χόρχε Λορένθο δήλωσε χαρούμενος από την πρόοδο που έκανε στο βρεγμένο, παρά το ότι ο χρόνος του θα τον τοποθετήσει στην τρίτη σειρά της εκκίνησης.

Από την ένατη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα του Σίλβερστοουν ο Χόρχε Λορένθο, που δεν μπόρεσε να κάνει έναν καλό χρόνο σε βροχερές συνθήκες, όμως δήλωσε χαρούμενος με την πρόοδο που έκανε στο βρεγμένο. «Στο FP4 ήμουν αρκετά γρήγορος και η πίστα στέγνωνε. Υπήρχε πάρα πολύ νερό και μετά στις κατατακτήριες δοκιμές αυξήθηκε.

Ο πρώτος γύρος ήταν με λίγο νερό και ήμουν ο πιο γρήγορος, αλλά μετά οι υπόλοιποι βελτίωσαν πολύ τους χρόνους τους. Με περισσότερο νερό στην πίστα δεν ένιωθα σίγουρος ότι θα βελτίωνα τον χρόνο μου πάνω από 5 δέκατα. Δεν ήταν αρκετό για να είμαι στη δεύτερη σειρά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε χαρούμενοι με την πρόοδό μας στο βρεγμένο.

Είμαστε πολύ καλύτεροι από το Άσσεν και το Σάχσενρινγκ, όμως με τόσο πολύ νερό δεν ήταν αρκετό να είμαι στην κορυφή. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά στο βρεγμένο. Αύριο φαίνεται πως θα είναι στεγνός ο αγώνας, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ζέσταμα (Warm Up) για να βελτιώσουμε λίγο τη μοτοσικλέτα και να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για στεγνό αγώνα», είπε ο Ισπανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!