Ρικιάρντο: «Ιδανική η μαλακή γόμα»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Ιδανική η μαλακή γόμα»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο χαρακτήρισε ιδανική τη μαλακή γόμα για τη Red Bull και όχι την πολύ μαλακή, ενώ ελπίζει σε κάποιες κινήσεις με το DRS και στα φρένα.

Ενδιαφέρον θα έχουν οι επιλογές των ομάδων μεταξύ μαλακής και πολύ μαλακής γόμας στον αγώνα της Μόντσα, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να χαρακτηρίζει πιο ιδανική τη μαλακή, ενώ ελπίζει σε προσπεράσεις με το DRS και στα φρένα. «Περιμέναμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα και ήμασταν ένα χιλιοστό μακριά.

Είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά τουλάχιστον δεν υπήρξαν μεγάλες εκπλήξεις. Οι κατατακτήριες με τη μαλακή γόμα ήταν ιδανικές, όμως ο ρυθμός ήταν πραγματικά υψηλός και ο χρόνος μας ήταν κοντά (στην πέμπτη θέση).

Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε την πολύ μαλακή γόμα, αντί να είμαστε στην ασφαλή πλευρά πηγαίνοντας στο Q3. Αν είχαμε τη μαλακή γόμα, θα μπορούσαμε να έχουμε μία καλή μάχη με τη Ferrari, όμως αυτό θα είναι λίγο πιο δύσκολο τώρα που είμαστε με την πολύ μαλακή γόμα.

Ξέραμε ότι η Williams θα ήταν γρήγορη εδώ, αλλά με το DRS και αν είμαστε δυνατοί στα φρένα, θα μπορέσουμε και πάλι να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλό ρυθμό αγώνα και θα είναι ωραίο αν βρούμε μία άκρη απόψε, αλλά με κάθε τρόπο μπορούμε να διασκεδάσουμε και να διεκδικήσουμε την πρώτη πεντάδα», είπε ο Αυστραλός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!