Φέτελ: «Σε άλλο κόσμο η Mercedes»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Σε άλλο κόσμο η Mercedes»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εμφανίστηκε προβληματισμένος με τη διαφορά από τη Mercedes, για την οποία τόνισε ότι είναι σε άλλο κόσμο, ενώ ελπίζει να ανταποδώσει στους οπαδούς τη στήριξη μ' ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Στη μεγάλη διαφορά που υπάρχει με τη Mercedes στάθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στις δηλώσεις του, μετά την τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Μόντσα. Ο Γερμανός τόνισε πως τα «ασημί βέλη» είναι σε άλλο κόσμο και αναφέρθηκε στις δύο προσπάθειές του στο Q3.

«Πρώτα απ' όλα, δεν ήμουν πολύ χαρούμενος με την πρώτη προσπάθεια στο Q3. Έχασα λίγο τον ρυθμό και δεν μπορούσα να τον ανακτήσω. Είχα έναν καλό γύρο. Απλά πήγα στο όριο στην τελευταία στροφή και καθυστέρησα λίγο με το γκάζι.

Δεν ήταν καλό ξεκίνημα, δεν ήταν καλό πρώτο κομμάτι, αυτό έλειπε λίγο από το Q2. Τον επανέφερα στο δεύτερο και στο τρίτο κομμάτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κλειδώσαμε ως ομάδα τη δεύτερη σειρά. Δεν είμαι τελείως χαρούμενος επειδή η διαφορά από τη Mercedes είναι αρκετά μεγάλη. Φαίνεται ότι είναι σ' έναν άλλο κόσμο, αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί αύριο», είπε, αρχικά, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στη στήριξη των «τιφόζι» οπαδών και ελπίζει ο ίδιος και ο Κίμι Ραϊκόνεν να τους την ανταποδώσουν. «Είναι ωραίο να βλέπουμε ότι έχουμε τόσο πολύ στήριξη. Πέρυσι ήταν εκπληκτικά και φέτος είναι ακόμα καλύτερα. Σε κάθε γύρο που κάνεις όλοι είναι όρθιοι και κυματίζουν σημαίες. Είναι ωραίο να τις βλέπεις όλες αυτές. Η στήριξη που έχουμε εδώ είναι τεράστια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τιφόζι και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε αύριο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!