Χάμιλτον: «Φοβερή pole position»

Χάμιλτον: «Φοβερή pole position»

Χάμιλτον: «Φοβερή pole position»

Λόγο για φοβερή pole position στη Μόντσα έκανε ο Λιούις Χάμιλτον, που αναφέρθηκε στον εξαιρετικό χρόνο του και στο μπλοκάρισμα που είχε στην πρώτη στροφή.

Ως φοβερή χαρακτήρισε την pole position στη Μόντσα ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε ότι έπαιξε το παιχνίδι «Α» στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές. Ο Βρετανός αναφέρθηκε στον εξαιρετικό χρόνο του, καθώς και στο μπλοκάρισμα που είχε στην πρώτη στροφή. «Έχω ένα πολύ δυνατό συναίσθημα και ήρθα με το παιχνίδι ''Α'' σήμερα, ειδικά στον τελευταίο γύρο ήταν απίστευτα.

Είναι πολύ ωραία πίστα και έχει πολύ ωραίο κοινό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που έχουν έρθει, αλλά αυτό που πέτυχε η ομάδα είναι φοβερό, όπως συνεχίζω να λέω αγώνα με τον αγώνα. Είμαστε πολύ ευτυχείς που οδηγούμε γι' αυτή την ομάδα, την εκπροσωπούμε και τρέχουμε μ' ένα μονοθέσιο, όπως ήταν αυτό σήμερα.

Το έφερα στην κατάλληλη θέση και μπόρεσα να κάνω έναν εξαιρετικό γύρο. Δεν κατέστρεψα τα ελαστικά. Απλά είχα ένα μικρό μπλοκάρισμα στην πρώτη στροφή και τελικά θες να είναι τα πάντα τέλεια για τον αγώνα. Είχα τον ρυθμό, βγήκα ξανά στην πίστα και ήμουν ανεβασμένος, αλλά το έχασα στην τελευταία στροφή. Όμως, δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα», ήταν τα λόγια του.

Best of internet