Πίρερ: «Δεν αξίζει τα λεφτά της Ducati ο Λορένθο»

Πίρερ: «Δεν αξίζει τα λεφτά της Ducati ο Λορένθο»

Το αφεντικό της KTM άσκησε σκληρή κριτική στον Ισπανό αναβάτη, λέγοντας πως οι κακές του εμφανίσεις στο βρεγμένο ίσως προκαλέσουν προβλήματα στη «μεταγραφή» του. 

Πίρερ: «Δεν αξίζει τα λεφτά της Ducati ο Λορένθο»

Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο Ιταλικό περιοδικό Motosprint, ο CEO της KTM, Στέφαν Πίρερ, δεν μίλησε και με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Χόρχε Λορένθο. Ο Ισπανός, θα μετακομίσει στην Ducati του χρόνου, όμως όπως υποστηρίζει ο Πίρερ, δεν αξίζει τα λεφτά του. 

Συγκεκριμένα, είπε: «Πόσο θα πληρώσει τον Λορένθο η Ducati; Δώδεκα εκατομμύρια; Και εκτός αυτού, δεν είναι καν σίγουροι για το αν θα κερδίσουν, επειδή όταν βρέχει, έχει πολλά προβλήματα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μετράει αν έχεις την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Εμείς, προτιμούμε να ψάχνουμε νέα ταλέντα από το Moto3 και το Moto2. Πολλοί κορυφαίοι αναβάτες ήταν μαζί μας στην αρχή της καριέρας τους, όπως ο Μαρκ Μάρκεζ, ο Κέισι Στόουνερ ή ο Μάβερικ Βινιάλες». 

Από την πλευρά του, ο Χόρχε Λορένθο φάνηκε κάπως... έκπληκτος με αυτές τις δηλώσεις και αυτός με τη σειρά του, είπε: «Είναι προφανές ότι αυτός ο κύριος δεν έχει πολύ ισχυρή μνήμη ή δεν είναι και πολύ ειδικός. Αν δουλεύεις στο MotoGP, οφείλεις να έχεις καλή μνήμη. Έχουν υπάρξει αγώνες που εμφανίστηκα πολύ γρήγορος στη βροχή. Πιστεύω πως οι δηλώσεις του είναι αδικαιολόγητες». 

Best of internet