Χάμιλτον το... αφεντικό και σήμερα στη Μόντσα

Πέτρος Πιτσίνης
Χάμιλτον το... αφεντικό και σήμερα στη Μόντσα
Στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών συναντάμε αντίστοιχη εικόνα και με χθες, αφού οι Mercedes κρατούν το 1-2 και οι Ferrari ακολουθούν!

Με εξαιρετικό ρυθμό και χρόνο 1:22.008, ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να είναι και σήμερα μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος «καπάρωσε» τη δεύτερη θέση, τέσσερα δέκατα πιο αργός από τον Βρετανό. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν τρίτος με 1:22.946 και ακριβώς πίσω του, ο Κίμι Ραϊκόνεν με 1:23.149. Πέμπτος ο Μπότας και έκτος ο Μάσα, με τις δύο Williams να είναι η μια πίσω από την άλλη, όπως συνέβη και στην έβδομη και όγδοη θέση με τους Ρικιάρντο και Φερστάπεν αντίστοιχα!

Πέρεζ και Γκουτιέρες συμπλήρωσαν την ταχύτερη δεκάδα. Ο ομόσταυλος του τελευταίου, Ρομαίν Γκροζάν, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στη στροφή Βαριάντε Ασκάρι λίγο μετά την έναρξη της περιόδου και σταμάτησε στο χαλίκι, κάτι που προκάλεσε την εμφάνιση του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας για λίγη ώρα, μέχρι να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ προσπάθησε να «χτυπήσει» τον χρόνο των Mercedes ελάχιστη ώρα πριν το τέλος και με φρέσκα ελαστικά, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Δείτε τα αποτελέσματα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!