Ετοιμάζεται για «φρεσκάρισμα» το Peugeot 308

Πέτρος Πιτσίνης
Ετοιμάζεται για «φρεσκάρισμα» το Peugeot 308
Ένα αυτοκίνητο δοκιμών στους δημόσιους δρόμους αποκάλυψε τα σχέδια της Peugeot για μια μικρή αναβάθμιση του 308, που θα περιλαμβάνει μικρές αισθητικές παρεμβάσεις!

Πινελιές φρεσκαρίσματος αναμένεται να κάνει στο 308 η Peugeot, ώστε το μικρομεσαίο μοντέλο να συνεχίσει την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική του πορεία. Κρίνοντας από το αυτοκίνητο δοκιμών που εντοπίστηκε στη Νότια Ευρώπη, μόνο το εμπρός μέρος θα δεχθεί μικρές αλλαγές, με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να δείχνει πως θα παραμείνει ίδιο, ωστόσο δεν αποκλείεται αργότερα να τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα και ένας άλλος προφυλακτήρας.

Στο εμπρός μέρος τώρα, το σήμα «μετακομίζει» στη μάσκα (από την κορυφή του καπό) όπως γινόταν μέχρι τώρα μόνο στις σπορ εκδόσεις του μοντέλου. Προφυλακτήρας και μάσκα θα ανασχεδιαστούν, ενώ μικρές διαφορές θα κρύβουν και τα φωτιστικά σώματα εμπρός. Πάντως, δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφορές στο κομμάτι των κινητήρων, καθώς κατά πάσα πιθανότητα, θα παραμείνουν οι ίδιοι. Το ανανεωμένο 308 αναμένεται να παρουσιαστεί από την Peugeot αργότερα μέσα στο χρόνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!