Χάμιλτον: «Μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη»
Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τη μάχη με το υπόλοιπο γκριντ στη Μόντσα και να επανέλθει στις νίκες. Ρόσμπεργκ: «Καλά νέα ότι θα έρθουμε στη Μόντσα για τρία ακόμη χρόνια».

Στις επιλογές των ελαστικών και στον ρυθμό που είχε στις δύο πρώτες περιόδους στάθηκε ο Λιούις Χάμιλτον στις δηλώσεις του, με το πέρας των δύο πρώτων περιόδων των ελεύθερων δοκιμών της Μόντσα. Ο Βρετανός πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τη μάχη και να επανέλθει στις νίκες, αλλά και πως πρέπει να γίνει μερική βελτίωση στο μονοθέσιο.

«Ήταν πραγματικά καλή μέρα. Η Μόντσα είναι πάντα απίστευτη πίστα να οδηγείς και οι οπαδοί πάντα σου δείχνουν τη στήριξή τους. Κάναμε καλή πρόοδο κατά τη διάρκεια του προγράμματός μας στις δύο περιόδους και ο ρυθμός μας ήταν καλός.

Χωρίσαμε τις επιλογές των ελαστικών μεταξύ εμού και του Νίκο (Ρόσμπεργκ) για να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών και του αγώνα και φαίνεται να είμαστε αρκετά δυνατοί.

Ακόμα έχουμε μερική δουλειά να κάνουμε και να αναλύσουμε όλες τις πληροφορίες και να προετοιμάσουμε το μονοθέσιο. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε τη μάχη από το υπόλοιπο του γκριντ», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ρόσμπεργκ: «Καλά νέα η ανανέωση της Μόντσα»

Από τη μεριά του, λόγο για βελτίωση στο μονοθέσιο έκανε και ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανανέωση της Μόντσα μέχρι και το 2019. «Το μονοθέσιο ήταν καλό κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στην ισορροπία, καθώς ο ρυθμός στον έναν γύρο δεν ήταν στο 100% στη δεύτερη περίοδο.

Επίσης, πρέπει να αναλύσουμε τις πληροφορίες και από τα τρία ελαστικά που δοκιμάσαμε στις δύο περιόδους. Είναι ωραίο να επιστρέφουμε εδώ στη Μόντσα, οι τιφόζι πάντα δείχνουν τη στήριξή τους και είναι καλά νέα ότι θα επιστρέψουμε εδώ τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια», ανέφερε ο Γερμανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!