GTE Mustang... αλά Λε Μαν από Shelby (pics)

Νίκος Τσιώκος
GTE Mustang... αλά Λε Μαν από Shelby (pics)
Η Shelby παρουσίασε τη νέα GTE Mustang, η οποία θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία με πεντάλιτρο κινητήρα και μία με τον EcoBoost των 2.3 λίτρων, και που θυμίζει περισσότερο Λε Μαν.

Στο... φως έφερε τη νέα GTE Mustang του 2017 η Shelby. Με σκοπό να ανεβάσει την απόδοση, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο εκδόσεων. Η μία είναι με τον πεντάλιτρο κινητήρα Coyote της Ford, που αποδίδει 456 ίππους και 574 Nm ροπή και η άλλη με τον EcoBoost των 2.3 λίτρων με 340 ίππους και 528 Nm ροπή.

Από εκεί και πέρα, έχει βελτιωθεί στον χειρισμό και από αισθητικής πλευράς, ενώ στην έκδοση με τον πεντάλιτρο κινητήρα θα υπάρχει η δυνατότητα για αύξηση της απόδοσης σε 670 ίππους με υπερτροφοδότη. Αξιοσημείωτη είναι και η εξάτμιση που έχει εξελιχθεί από τη Ford Performance και την Borla, που λένε ότι ο ήχος θα έχει την αξία μιας αμερικανικής δύναμης.

Όσον αφορά την εμφάνιση, η GTE θυμίζει περισσότερο το Λε Μαν με τις άσπρες ρίγες, είτε στο μπλε, είτε στο κόκκινο χρώμα, ενώ έχει παντού λογότυπα της Shelby. Το ίδιο ισχύει και εσωτερικά, με εξαίρεση το τιμόνι, που φέρει το λογότυπο της Mustang, ενώ οι χιλιομετρητές και οι δείκτες είναι όλα προϊόντα της αμερικανικής μάρκας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!