Συμφωνία για ανανέωση της Μόντσα

Νίκος Τσιώκος
Συμφωνία για ανανέωση της Μόντσα
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν επιβεβαίωσε ότι επιτεύχθηκε η συμφωνία για την ανανέωση της Μόντσα μέχρι και το 2019 και πως απομένει να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Λήξαν φαίνεται πως θεωρείται το θέμα με την ανανέωση της Μόντσα για να παραμείνει στο καλεντάρι της Formula1. Πριν από μερικές ημέρες ήταν ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας αυτοκινήτου, Άντζελο Στίτσι Νταμιάνι, ο οποίος έκανε λόγο για ανανέωση του συμβολαίου μέχρι και το 2019.

Κάτι που επιβεβαίωσε από τον Ναό της Ταχύτητας ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος τόνισε ότι έγινε το... deal μεταξύ των δύο πλευρών και πως απομένει να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο.

«Διευθετούμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για το συμβόλαιο και θα το υπογράψουμε. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να έχουμε εδώ αγώνα. Θα γίνεται εδώ. Το συμβόλαιο θα ισχύσει μόνο για τρία χρόνια, αλλά ελπίζουμε να είμαστε εδώ γι' άλλα εκατό χρόνια», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα έχει αίσιο τέλος η περίπτωση της Μόντσα, που έχει φιλοξενήσει το Γκραν Πρι Ιταλίας κάθε χρόνο από το 1950 μέχρι και σήμερα, με μοναδική εξαίρεση το 1980, όταν ο αγώνας διεξήχθη στην πίστα της Ίμολα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!