Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών για τον Μάσα

Νίκος Τσιώκος
Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών για τον Μάσα
Οι Ραϊκόνεν, Φέτελ, Μπάτον, Σάινθ μίλησαν για την αποχώρηση του Φελίπε Μάσα, με τον Ισπανό να χαρακτηρίζει τον Βραζιλιάνο ήρωά του στη Formula1.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Φελίπε Μάσα από τη Formula1 ήταν η είδηση που απασχόλησε τους πάντες στη Μόντσα την Πέμπτη (1/9) και μερικοί από τους πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν σε αυτή. Οι Κίμι Ραϊκόνεν, Σεμπάστιαν Φέτελ, Τζένσον Μπάτον και Κάρλος Σάινθ μίλησαν για την απόσυρση του Βραζιλιάνου. Άπαντες είχαν να πουν μόνο καλά λόγια τον πιλότο της Williams και μάλιστα ο Ισπανός τόνισε ότι ήταν ο ήρωάς του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

Κίμι Ραϊκόνεν: «Είναι μεγάλο κρίμα, αλλά είναι δική του επιλογή. Είχαμε καλή σχέση, όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα και είχε τις ίδιες δύσκολες στιγμές στην F1 με το ατύχημα, όμως ήταν πάντα δυνατός και είναι πολύ ωραίος τύπος. Η ζωή συνεχίζεται και είμαι σίγουρος ότι έκανε τη σωστή επιλογή για τον ίδιο, οπότε ελπίζουμε για ένα καλό τέλος στην καριέρα του στην F1».

Σεμπάστιαν Φέτελ: «Είναι πραγματικά ωραίος τύπος και διασκεδαστικός. Είναι κρίμα που θα τον δούμε να αποχωρεί επειδή θα μας λείψει. Του εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει στο μέλλον. Νομίζω ότι εκτός από το ταλέντο και την ταχύτητα που έχει στην πίστα, είναι όπως είπα ωραίος τύπος και πολύ άνετος».

Τζένσον Μπάτον: «Είναι πάντα παράξενο συναίσθημα, όταν κάποιος αποχωρεί από το άθλημα, στο οποίο έχει πετύχει πάρα πολλά. Πολλές νίκες και ήταν κοντά σ' ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όμως, όλοι έχουμε τους λόγους μας. Είναι μία γενναία απόφαση, αλλά επέλεξε να αποσυρθεί και σίγουρα αυτή είναι η σωστή για τον ίδιο».

Κάρλος Σάινθ: «Από προσωπικής πλευράς, θυμάμαι ότι τον γνώρισα για πρώτη φορά το 2005. Ήμουν 10-11 ετών. Ήταν ευγενικός προς εμένες και ήταν ο ήρωάς μου στη Formula1. Ήταν πολύ διασκεδαστικός, πολύ ευγενικός προς εμένα και από τότε του είχα μεγάλο σεβασμό. Πριν από πέντε λεπτά που ήρθα εδώ πήγα να του δώσω μια αγκαλιά, να του ευχηθώ τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα έχει μία καλή ζωή από εδώ και στο εξής».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!