Ραϊκόνεν σε Φερστάπεν: «Η F1 δεν είναι χώρος εκδίκησης»

Πέτρος Πιτσίνης
Ραϊκόνεν σε Φερστάπεν: «Η F1 δεν είναι χώρος εκδίκησης»
Στο περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Σπα επανήλθε ο πιλότος της Ferrari, λέγοντας πως η στάση του Ολλανδού ήταν λάθος στη συνέχεια του αγώνα.

Σε... σήριαλ έχει μετατραπεί το ατύχημα που έγινε στο Βελγικό Γκραν Πρι, όπου ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μαζί με τον Κίμι Ραϊκόνεν και τον Μαξ Φερστάπεν είχαν... ομαδικό ατύχημα. Ο πρώτος, παραδέχτηκε ότι έφταιξε και ζήτησε συγγνώμη από τον ομόσταυλό του, ενώ ο δεύτερος θέλησε να πει δυο λόγια στον πιλότο της Red Bull.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επιθετική του στάση στο υπόλοιπο του αγώνα και τα «μπλοκαρίσματα» που έκανε, λέγοντας: «Προσωπικά, δεν έχω τίποτα εναντίον του Μαξ. Είναι καλός, είναι γρήγορος. Όμως κατά την άποψή μου κάποια πράγματα δεν είναι σωστά, αν πρέπει να φρενάρω απότομα από πάρα πολύ υψηλές ταχύτητες. Βεβαίως, αυτές οι συζητήσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να πουν τι πιστεύουν. Όπως είπα και πριν, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, όμως κάποια πράγματα δεν είναι σωστά. Δεν έχω να πω πολλά. Αν κάποιος πει ότι μέσα στον αγώνα έκανε κάτι επειδή συνέβη κάτι άλλο στην πρώτη στροφή, αυτό είναι εκδίκηση, δεν πιστεύω ότι η F1 είναι το κατάλληλο σπορ για τέτοια. Θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Ναι, οι άνθρωποι κάνουν λάθη, θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθένα. Πρέπει να το αποδεχθείς. Όμως δεν είναι χώρος αυτός για να κάνεις γελοία πράγματα και να παίρνεις εκδίκηση για κάτι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!