Μοναδικό Koenigsegg έγινε... σμπαράλια!

Μοναδικό Koenigsegg έγινε... σμπαράλια!

Μοναδικό Koenigsegg έγινε... σμπαράλια!

Τίποτα σχεδόν δεν έμεινε από το Σουηδικό hypercar ύστερα από ατύχημα στο Μεξικό, το οποίο μάλιστα ήταν και ειδική έκδοση μιας μόνο μονάδας!   

Ένα Koenigsegg CCX Custom Vision κυριολεκτικά διαλύθηκε στο Μεξικό. Το μοναδικό στον κόσμο μοντέλο καταστράφηκε ύστερα από μια σύγκρουση που είχε, η οποία ήταν τόσο σφοδρή που στη συνέχεια άρχισε να παίρνει τούμπες μέχρι τελικά να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου έζησαν και μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό νοσοκομείο, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους. 

Πάντως μπορούμε να δούμε πως παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο διαλύθηκε, η καμπίνα των επιβατών δεν παραμορφώθηκε ιδιαίτερα και ο κλωβός ασφαλείας έκανε σωστά τη δουλειά του. Οι περισσότερες πιθανότητες δείχνουν πως το Σουηδικό hypercar δεν θα επιστρέψει στους δρόμους, αφού κατά πάσα πιθανότητα η επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση δεν είναι δυνατή. Όπως λέγεται, οι δύο επιβάτες του Koenigsegg πήγαιναν στην πόλη Μοντερέι, πριν γίνει το τρακάρισμα. 

Best of internet