Ακόμη ένα crossover από την Audi

Πέτρος Πιτσίνης
Ακόμη ένα crossover από την Audi
Η Γερμανική φίρμα κατοχύρωσε τα δικαιώματα και για το όνομα Q4, κάτι που δείχνει πως έχει σκοπό να λανσάρει κι άλλο crossover!

Μετά τα Q2, Q3, Q5 και Q7, περιμένουμε από την Audi κι άλλα SUV στην γκάμα της, όπως για παράδειγμα το Q4. Ύστερα από μια... μάχη με την Fiat-Chrysler για τα ονόματα Q2 και Q4 (εφόσον αυτά χρησιμοποιούνταν από την Alfa Romeo) οι δύο εταιρείες κατάφεραν να τα βρουν και τελικά οι Γερμανοί λάνσαραν ήδη το μικρότερο μοντέλο τους, το Q2.

Τώρα, ήρθε η ώρα για την... αξιοποίηση και του άλλου, με το Q4 να βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της Audi. Η μάρκα κατοχύρωσε τα δικαιώματα για το όνομα και όπως λέγεται, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο θα έχει εντυπωσιακή αυτονομία και γρήγορη φόρτιση.

Ακόμη κι αν δεν είναι έτσι, σίγουρα θα υπάρχει κάποια επαναφορτιζόμενη υβριδική (Plug-In Hybrid) έκδοση στις επιλογές του αγοραστή. Το 2014 στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνο, είδαμε το εντυπωσιακό TT Offorad Concept (φωτογραφίες) και μπορεί να βασίζεται αρκετά σε αυτό σχεδιαστικά. Έτσι κι αλλιώς, το Q4 θα τοποθετηθεί απέναντι στα μεσαία πολυτελή SUV με coupe σχεδιασμό, δηλαδή τη BMW X4 και τη Mercedes-Benz GLC Coupe. Σίγουρα μέχρι την έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι σε περίπου ένα μήνα, θα έχουμε περισσότερα νέα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!