Γαλλικά φιγουρίνια οι DS

Γαλλικά φιγουρίνια οι DS

Γαλλικά φιγουρίνια οι DS

Η θυγατέρα πολυτελείας της Citroen μεγάλωσε τη γκάμα της με τη σειρά Performance Line, στην οποία κυριαρχούν οι σπορτίφ τόνοι και τα κομψά σχεδιαστικά στοιχεία.

Aνεβαίνει επίπεδο η DS με τη νέα σειρά Performance Line. Σε αυτήν προβλέπονται μεταξύ άλλων δίχρωμα αμαξώματα για όλα τα μοντέλα της θυγατρικής μάρκας της Citroen, αλλά και μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου 17, 18 και 19 ιντσών ανάλογα με την περίπτωση. Μάλιστα οι ζάντες είναι μαύρου χρώματος και φέρουν το λογότυπο DS σε κόκκινο φόντο.

Έναν καλαίσθητο χρωματικό συνδυασμό συνθέτουν οι κόκκινοι εξωτερικοί καθρέπτες, ο λευκός διαχύτης και το χρυσαφί έμβλημα της νέας έκδοσης στο καπό του κινητήρα. Να σημειώσουμε, ότι λογότυπα της Performance Line κοσμούν επίσης τις μπροστινές πόρτες.

Στο εσωτερικό προβλέπονται επενδύσεις καθισμάτων με χρωματιστές ραφές για να δημιουργούν αντίθεση. Ανάλογες επενδύσεις υπάρχουν επίσης στο εσωτερικό των θυρών, στον επιλογέα ταχυτήτων, στο τιμόνι και στον πίνακα οργάνων της DS 3 και της DS 5. Επιπρόσθετα, έχει χαραχθεί το λογότυπο Performance Line στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων.

Το οπτικό πακέτο αναβάθμισης DS Performance Line συνδυάζεται με όλα τα μοντέλα και τις εκδόσεις κινητήρων της γαλλικής μάρκας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή το κόστος του. Να πούμε πάντως, ότι στην DS 5 προβλέπεται στάνταρ το πακέτο φωτισμού LED Vision, το οποίο ανήκει στον εξτρά εξοπλισμό των DS 3 και DS 4.

Best of internet