Σημαντικές πρεμιέρες στην έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Γιώργος Βαρίνος
Σημαντικές πρεμιέρες στην έκθεση Αυτοκίνηση 2016
Ένα μήνα πριν το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η μοναδική έκθεση για την Ελλάδα “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016” είναι έτοιμη να πάρει την σκυτάλη και να υποδεχθεί τα νέα μοντέλα από την Πόλη του Φωτός.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην δυτικό αεροδρόμιο, θα είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για την προβολή των νέων μοντέλων και των καινοτόμων τεχνολογιών που θα αποκαλυφθούν στο Παρίσι.

Ήδη, η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων αγκάλιασε την φετινή διοργάνωση ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή και άλλων εταιρειών. Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», συμμετέχουν οι Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Η θέση της φετινής διοργάνωσης ενισχύεται και για έναν ακόμη λόγο, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων, που διαμορφώνουν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά. Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους. Παράλληλα θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο σημαντικό γεγονός της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!